En otroligt inspirerande helg väntar oss på det helt ljuvliga "La Belle Vue", ett uppmärksammat bed&breakfast i södra Frankrike som nyligen syntes i magasinet "Elle decoration".

Hela helgen kommer att ägnas åt inredningsinspiration på högsta nivå med de två enormt duktiga och kreativa tjejerna Mirelle och Johanna. Vi äter frukost på terassen med utsikt mot Spanien, middagar i det sagolika matrummet och shoppar loss i grannskapets antikaffärer.

Vi har endast tre platser kvar till detta enormt fullspäckade och härliga "retreat" och vi ser verkligen fram emot att dela allt om inredning, "hemmafix", fotografering och sociala medier med er deltagare!

 
 
 Foto Yvonne Tenninge

Foto Yvonne Tenninge

 Foto: Yvonne Tenninge

Foto: Yvonne Tenninge

Älskar du inredning och antikviteter? Vill du ta bättre bilder och kanske utveckla ditt bloggande och ditt Instagramkonto? Vill du njuta av underbar miljö och fantastiska matupplevelser med ett gäng likasinnade ? Under helgen på "La Belle Vue" i södra Frankrike kommer du att få allt detta. Det här är dagarna då du får möjlighet att umgås och skapa ett fint nätverk för framtiden samtidigt som du kommer få mycket ideer, inspiration och personlig feedback för ditt egna intresse.

 

 Foto: Johanna Berglund

Foto: Johanna Berglund

VÄRDAR

Johanna driver kontot och företaget "Snickarglädjen", ett projekt som började i ett eget intresse och en egen renovering men som mynnat ut i både föreläsningar, blogg och webshop. Johanna komer att dela med sig av sin resa med huset samt företaget och även inspirera oss i att ta bättre bilder och nå ut via sociala medier.

Mirelle står bakom bloggen och företaget @designbymirelle, en blogg som prisats både som "årets inspiratör", "årets inredningsblogg" samt är på "Elle decorations" topp 10 över de bästa inredningsbloggarna i Sverige. En tjej med massor av passion och fantastiska ideer för inredning och styling för hemmet. Mirelle kommer bjuda på mängder med stilinspiration och feng shui tips för hemmet. Och också dela med sig om hur hon arbetar med sociala medier.

Jag, Veronica, finns givetvis på plats för att se till att alla trivs och att det praktiska fungerar ypperligt. Som tidigare hotellchef och värdinna älskar jag att se grupper komma samman och genuina möten mellan människor och platser bli till verklighet.

 

INNEHÅLL

Föreläsningar och workshops om inredning, stil, feng shui, fotografering, företagande och sociala medier. Boende samt lokala på "La Belle Vue".  Shopping hos antikhandlare.

 

FOKUS

Som alltid är fokus på "slow living", att njuta av stunden, god mat och umgänge med likasinnade. Just denna helg fokuserar vi på inredningsinspiration både från Johanna och Mirelle men även från platsen vi bor på samt via antikhandlarna. Fotografering, företagande och sociala medier får också fokus under denna träff. En helg med både avkoppling, nya intryck och spännande samtal.

 

 Bild Anna Malmberg och Mari Strenghielm.

Bild Anna Malmberg och Mari Strenghielm.

PRAKTISK INFORMATION & ANMÄLAN

ALLT DETTA INGÅR:

Boende fredag-söndag på "La Belle Vue", Neffies. 

Kurs med workshops och föreläsningar inom inredning, styling, fotografering och sociala medier.

Personlig feedback på fotostil och instagramkonto.

Samtliga måltider, flera rätter inklusive dryck.

Shopping hos lokala antikhandlare.

1920-tals festmiddag.

Ett ovärderligt nätverk för framtiden.

Facebookgrupp med möjlighet att dela innehåll och planera samåkning.

 

INGÅR EJ:

Resa till och från "La Belle Vue".

RESEREKOMMENDATIONER:

Jag har funnit bäst möjligheter från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Toulouse. Från Toulouse är det sedan cirka 2 timmar i bil till Neffies, vi hjälps åt med samåkning till och från flygplats. Det finns även direktflyg till Barcelona.

Jag rekommenderar att ni använder Skyscanner.se för att söka flyg. Nedan listar jag de avgångar och tider jag rekommenderar, också så att vi kan hjälpas åt med transfer. Ni är naturligtvis fria att själv kolla andra möjligheter.

Göteborg - Toulouse, Avresa torsdag 11/10 kl. 12.05, ankomst kl. 16.15. Avresa fredag 12/10 kl. 06.10, ankomst 10.50. Hemresa Touoluse- Göteborg, söndag 14/10 kl. 17.55-22.40, eller 19.00-23.10. Måndag 15/10 kl 06.30-11.20 eller kl. 11.20-15.45.

Stockholm - Toulouse, Avresa torsdag 11/10 kl. 11.30, ankomst kl. 16.15. Avresa fredag 12/10 kl. 06.05, ankomst 12.55. Hemresa Touoluse- Stockholm, söndag 14/10 kl. 17.30-22.55. Måndag 15/10 kl 06.15-11.05 eller kl. 09.50 -15.00.

Köpenhamn - Toulouse, Avresa torsdag 11/10 kl. 11.50, ankomst kl. 17.10. Avresa fredag 12/10 kl. 08.45, ankomst 12.55. Hemresa Touoluse- Köpenhamn, söndag 14/10 kl. 17.55-22.35. Måndag 15/10 kl 06.30-11.20, kl. 09.50-14.15 eller kl. 14.05-18.20.

Läs mer om att resa till Neffies här.

 

NÄR & VAR:

Fredag 12:e oktober, kl 14.00 - Söndag 14:e oktober, kl 14.00. (Tiderna kan komma att justeras något.)

OBSERVERA! Om många väljer att ankomma redan på torsdagen före eventet så kommer vi att arrangera en "miniträff" redan den kvällen. Vi kommer att planera detta i vår gemensamma facebookgrupp.

B&B "La Belle Vue", Neffies, Frankrike.

 

PRIS & BETALNING:

11 995,- SEK exkl. moms vid föranmälan fram till och med 1/9.

13 995,- SEK exkl. moms, ordinarie pris.

Det finns ett dubbelrum tillgängligt, om man är två som åker tillsammans och delar rum så får man 500,- ytterligare i rabatt, ange detta i anmälan.

Vid anmälan sändes en faktura på halva beloppet som inbetalas inom 20 dagar, resterande belopp faktureras med inbetalning senast 1.e oktober, 2018. (Övrig delbetalning enligt överenskommelse.)

 

ÖVRIGT: 

Cirka en månad innan evenemanget tar plats kommer ett detaljerat schema med mer information att skickas ut till samtliga deltagare.

 

AVBOKNING:

Anmälan är bindande. På grund av logistik och annat kring arrangemanget kan avbokning endast genomföras om man hittar en betalande ersättare. Arangemanget har ansvarsförsäkran men vi rekommenderar en egen reseförsäkring i tillägg.

 

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Namn *
Namn
Fakturaadress *
Fakturaadress
 Bild: Yvonne Tenninge

Bild: Yvonne Tenninge

image4.jpeg